Hlavní obsah

Panasonic LUMIX GX800 – pro špičkové 4K fotky a videa na sociálních sítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stylová kompaktní bezzrcadlovka LUMIX GX800 upoutá pozornost stylovým designem, speciálními funkcemi pro selfíčka, parádním 4K videem a rozsáhlou nabídkou možností pro snadné každodenní focení.

Panasonic LUMIX GX800 – pro špičkové 4K fotky a videa na sociálních sítě

Článek

Pokud chcete být s výsledkem svého focení na 100 % spokojeni a přitom s sebou nechcete nosit těžký přístroj, máme pro vás řešení. Tím je tzv. bezzrcadlovka nebo, jinak řečeno, kompakt s výměnným objektivem. Focení s kvalitním stylovým kompaktem je vysoce návykové a po pár dnech bez něj nedáte ani ránu. Lehkou a do ruky dobře tvarovanou bezzrcadlovku špičkové úrovně ocení milovníci kvality, kteří sbírají záběry na ulicích, v přírodě, v restauracích, rádi fotí selfie a ještě radši své zážitky sdílejí s přáteli na sociálních sítích.

Při pořizování selfíček prostě displej překlopíte k sobě, abyste měli kontrolu nad záběrem, a pak už stačí jen ťuknout prstem a dotykový displej zaostří na libovolnou část scény. Speciální zkrášlovací selfie funkce doladí pleťové tóny, takže na fotkách budete vždy vypadat báječně! Kreativní experimentátoři si mohou ještě pohrát se zaostřením. S funkcí Post Focus můžete výběr ostření klidně změnit i dodatečně po vytvoření snímku a Focus Stacking zase vyfotí sérii snímků se zaostřením na různá místa a s různým nastavením clony - a pak je složí dohromady. Samozřejmě můžete své zážitky zvěčnit i do velkolepých videozáznamů v rozlišení 4K. LUMIX GX800 je vážně návykový…

Výběr článků

Načítám