Hlavní obsah

Největší odměnou pro drsné bojovníky Oktagonu je pivo s charakterem

Novinky, Krušovice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někteří lidé mohou považovat bojovníky Oktagonu za agresivní osoby s minimem emocí a kladným vztahem k násilí. Ti, kteří sledují jejich zápasy, ale ví, že to tak není. Nejlepší zápasníci jsou lidé s ryzím charakterem!

Charakter musí v zápase zůstat za všech okolností.

Článek

Bojovníci musí být pracovití chlapi, poctiví k sobě i protivníkům. Souboje Oktagonu jsou tvrdé, ale jsou spíše synonymem zdatnosti a osobního rozvoje než agresivity. Jedná se o kombinaci boje v postoji a na zemi v osmihranné kleci. Zde nestačí jen dokonale ovládat tělo! Je třeba to mít i srovnané v hlavě. Pavel Salčák, muž, který se postavil proti svému dobrému příteli a zvítězil nejrychlejším KO v historii organizace. Prokázal charakter a místo oslavy výhry se zajímal o stav soupeře. Záleželo mu víc na kamarádovi než na úspěchu.

Připíjí se zásadně po zápase - a je jedno, zda na vítězství nebo na prohru.

Dalším hrdinou s charakterem je Petr ''Khru'' Macháček. Průkopník bojových sportů a neskutečný dříč. Aby se posunul v kariéře, byl ochotný spát v tělocvičnách a jíst konzervy. Vychoval 39 mistrů světa a je trenérskou legendou. Život je neustálý boj. A všichni si potřebujeme občas vydechnout. A jak relaxují bojovníci? S rodinou a přáteli nad sklenicí piva. Třeba krušovického s charakterem. Příběhy z Oktagonu sledujte na http://oktagonmma.cz/soutez/.

Připíjí se zásadně po zápase - a je jedno, zda na vítězství nebo na prohru.

Výběr článků

Načítám