Hlavní obsah

Už jste si někdy doopravdy fénovala vlasy?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zkuste fénování jinak! Říkáte, že jste spokojena s tím, co máte? A co kdyby váš fén byl ještě lehčí, výkonnější a zároveň šetrnější k vlasům než dosud?

Valera Metal Master Light Ionic Gold

Článek

Fénování vlasů patří u mnoha žen k rutinním, takřka každodenním činnostem. Málokdy si ovšem uvědomují, že moderní fén urazil od svého vzniku v roce 1890 poměrně dlouhou cestu plnou změn a vylepšení. Z těžkého, hlučného a neohrabaného stroje pana Godefroye vyrostl v nepostradatelného, elegantního pomocníka v koupelně.

Valera Metal Master Light Ionic Gold na Alza.cz

 Vyzkoušejte zlatého přeborníka

K vrcholům dosavadního vývoje vlasových vysoušečů bezesporu patří i „zlatý fén“ Metal Master Light Ionic Gold od prestižní švýcarské značky Valera. Zlatý není náhodou – k zisku pomyslné nejcennější medaile ho předurčují jedinečné vlastnosti a také 24karátové zlato na povrchu jeho kovového těla, které ani při delším fénování nepálí.

Elegantní vzhled profesionálního ionizačního fénu Valera Metal Master Light Ionic Gold a jeho důmyslné funkce zaujaly též Simonu Krainovou. Její označení fénu jako „luxusního šperku do koupelny“ ho naprosto dokonale charakterizuje.

A co na vrnícím mazlíkovi světoznámou topmodelku, herečku a moderátorku nejvíce zaujalo? Předností má tento klenot mezi fény hned několik.

 Chtějte pro vaše vlasy to nejlepší

Vlasy se použitím fénu Valera nevysušují a drží tvar. Technologie negativně nabitých iontů zároveň vlasy hydratuje a přispívá k jejich přirozené jemnosti a lesku. Mimořádně výkonný motor umožňuje šestici variant proudu vzduchu a jeho teploty. Studeným vzduchem snadno zajistíte finální úpravu účesu, nechybí nástavec k úpravě vlnitých vlasů, ani mimořádně tenká koncovka. Třešničkou na fénu je unikátní systém rotocord zamezující zamotání přívodního kabelu, což prodlužuje životnost fénu.

Valera Metal Master Light Ionic Gold na Alza.cz

Fén Valera Metal Master Light Ionic Gold pyšnící se švýcarskou kvalitou je zkrátka tichý, výkonný, rychlý, snadno se udržuje a dlouho vydrží. Když je dost dobrý pro Simonu Krainovou, určitě s ním budete spokojena i vy.

Dopřejte vašim vlasům to nejlepší a kupte si Metal Master Light Ionic Gold na Alza.cz. Právě teď ho získáte s pětiletou zárukou na motor.

Výběr článků

Načítám