Hlavní obsah

Plynaři pomohou s výměnou dosluhujících plynových spotřebičů

Komerční článek

Právě končící zima důkladně prověřila aktuální stav plynových spotřebičů, které se starají o vytápění našich domů nebo bytů. Pro ty, kteří již tuší, že stav jejich plynového kotle nebo topidla není právě nejlepší a spotřebič již pomalu dosluhuje, přinesou nadcházející jarní měsíce příležitost něco s tím udělat.

http://www.ppas.cz/akce-bonusy/vymena-topidel-gamat

Článek

Se zajímavou nabídkou pro své zákazníky přichází právě v těchto dnech Pražská plynárenská. Pro ty, kdo využívají pro vytápění lokální podokenní topidla značky GAMAT nabízí za výhodných podmínek výměnu starých typů za modely moderní. Topidla Gamat jsou v tuzemsku historicky známá také jako „vafky“ a  mají dlouhodobou  tradici. V řadě domácností, kde se jimi topí, jsou však instalovány nepříliš ekonomické modely starší patnáct a více let. Moderní typy topidel Gamat jsou dnes vybaveny lepšími regulačními a bezpečnostními prvky. Zákazník tak při stejném výkonu topidla ušetří až 15 % nákladů na plyn. Další velkou výhodou je, že provedení nově vyráběných topidel je z hlediska přívodu plynu a odtahového systému stejné, jako u původních modelů. Tím při výměně odpadá nutnost stavebních či instalačních úprav, které by  jinak tvořily nezanedbatelnou položku na účtu. Samotná výměna je navíc díky výše uvedenému jen otázkou přibližně jedné hodiny.

K dispozici jsou i akční nabídky na výměnu plynových kotlů a řešení  společnost nabízí i pro ty své zákazníky, kterým plynový  spotřebič vypoví  službu zcela náhle  a nečekaně. Pro tyto případy,  jako jeden z mála tuzemských dodavatelů plynu, zajišťuje  asistenční službu, která se o opravu porouchaného spotřebiče postará.

Výběr článků

Načítám