Hlavní obsah

Rakouský Katschberg - Více přírody, více pohody a hlavně spousta sněhu a slunce

Novinky, Tourismusregion Katschberg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte ideální místo pro rodinnou lyžařskou dovolenou? Zamiřte do Katschbergu, střediska v nejjižnější rakouské spolkové zemi, Korutanech, kterému se vzhledem k množství sluncem prozářených dní často přezdívá slunečná terasa Alp.

Zimní dovolená na Katschbergu

Článek

Do Katschbergu se jezdí především za perfektním lyžováním. Středisko na jižní straně alpského hřebene nabízí modré, červené i černé sjezdovky. Lyžuje se tu i v případě nepřízně počasí - každý metr sjezdovek se totiž dá zasněžovat uměle. Mezi lyžařskými areály Aineck a Tschaneck lze pohodlně přejíždět po lyžařském mostě vybaveném dopravním pásem.

Katschberg je rájem pro rodiny

Ubytovat se můžete v některém z hotelů, penzionů či apartmánů přímo na sjezdovce. Rakušané si neumějí představit lyžování bez následného relaxu v sauně či bazénu, v řadě hotelů tak můžete navštívit špičková wellness centra. Další variantou je možnost ubytování v šest kilometrů vzdálené obci Rennweg, odkud vás ke svahům i zpět zdarma odveze skibus.

Katschberg je rájem pro rodiny

Novinkou letošní zimní sezony je romantická Katschbergská adventní cesta. Jde o nenáročný dvoukilometrový okruh, který hosty, především rodiny s dětmi, zavede až do výšky 1700 metrů nad mořem a cestou je seznámí s vánočními zvyky a tradicemi.

Katschberg je rájem pro rodiny

Více informací o zimní dovolené na Katschbergu najdete zde

Výběr článků

Načítám