Hlavní obsah

Raiffeisenbank nabízí úvěry se zárukou EIF

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malé a střední firmy, které potřebují pomoci s financováním nemovitostí, vybavení i provozních potřeb, mohou v Raiffeisenbank využít produkt s názvem Úvěr na investice s podporou EU. Získají až 20 milionů korun, aniž by museli ručit majetkem.

Václav Štětina, ředitel firemního bankovnictví Raiffeisenbank

Článek

Raiffeisenbank poskytuje, jako jedna z mála českých bank, malým a středním podnikatelům úvěry až do výše 20 milionů korun se zárukou Evropského investičního fondu (EIF). Financování využívá záruky z Rámcového programu pro Konkurenceschopnost a inovace (CIP) Evropského společenství.

„Úvěr se zárukou Evropského investičního fondu (EIF) mohou získat stávající i noví klienti Raiffeisenbank, kteří mají maximálně 250 zaměstnanců, a jejich roční obrat nepřesahuje 50 milionů eur,“ uvádí Václav Štětina, ředitel firemního bankovnictví Raiffeisenbank.

Díky záruce EIF jsou úvěry poskytovány podnikům bez nutnosti dalšího zajištění. Další výhodou tohoto zvýhodněného úvěru je, oproti jiným programům, širší možnost využití. Úvěr je možné použít k financování pořízení nemovitosti, technologie či zařízení, ale také na nákup půdy nebo obchodního podílu či akcií jiné společnosti.

Více informací naleznete na www.rb.cz.

Výběr článků

Načítám