Hlavní obsah

Důkaz místo reklamy? O2 rozdává svoji televizi zadarmo na vyzkoušení

Váháte, jestli si pořídit O2 TV, o které už vaši známí dávno mluví? Teď přišel ten zajímavý moment! O2 totiž představilo jarní akci, ve které dává zájemcům možnost pořídit si televizi na zkoušku zdarma.

Článek

Rozhodli jsme se tento trik vyzkoušet a skutečně – černý set-top box přišel zdarma až na zadanou adresu. Stačilo ho jen připojit k internetu, který navíc ani nemusí být od O2, a už jsme se dívali na fotbal. Vtip je v tom, že můžete O2 TV těsně před uplynutím 2 měsíců zase sbalit do krabice a odnést třeba na prodejnu operátora. Nezaplatíte tak ani korunu.

V čem je tedy O2 TV jiná?

Malý, černý set-top-box udělá O2 TV z každé obyčejné televize, stačí jen stabilní připojení k internetu. Nezáleží ani na tom, jakého máte poskytovatele. Jakmile tuhle šikovnou krabičku vybalíte, stačí ji podle jednoduchého návodu zapojit a během 5 minut si můžete pustit třeba váš oblíbený seriál.

Vděčnou vychytávkou O2 TV je možnost sledovat zpětně pořady, které jste v uplynulých 50 hodinách nestihli. Pokud si budete chtít dát pohov od mainstreamu,  televize nabízí třeba sledování filmů v originálu s titulky.  Sportovní fanoušci si zase užijí sportovní přenosy s možností vybrat si z více zápasů nebo přepínat mezi různými pohledy kamery.

K televizi navíc automaticky dostanete licenci pro další 4 zařízení, takže zatímco vy se budete dívat třeba na zápas Sparty, manželka může v ložnici na počítači sledovat Ordinaci v Růžové zahradě a děti na svých mobilech třeba jejich oblíbený seriál.

Ilustrační foto

Verdikt?

O2 TV jsme v redakci testovali necelý měsíc a už bychom neměnili. Bez problémů jsme zvládli jednoduchou instalaci, mile nás překvapil kvalitní obraz i pestrý výběr kanálů a musíme říct, že funkce jako Zpětné zhlédnutí nebo Nahrávání jsou silně návykové.

Výběr článků

Načítám