Hlavní obsah

Odstraňování chloupků a pocení: kolik nás stojí času a peněz?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mít nepáchnoucí a oholené podpaží už dnes není jen věc módy, ale je to společenská norma. Kolik času a peněz nás stojí udržovat si oholené podpaží bez nadměrného potu? Podívali jsme se na několik osvědčených metod a spočítali to za vás.

Asklepion

Článek

1. Antiperspiranty a holení - dva nejběžnější způsoby, jak si udržet podpaží hladké a oblečení bez koláčů potu. Člověk, který se potí víc, nakupuje dražší přípravky kolem 200-250 Kč. S nákupem holítek a pěn za průměrnou cenu se dostáváme na částku kolem 12 500 Kč za pět let! Obě metody mají jen krátkodobý účinek.

2. Ošetření mikrovlnnou energií MiraDry je v současnosti nejoblíbenější estetickou procedurou v USA. V ČR je to novinka, kterou mají pouze na klinice Asklepion. Zbaví vás trvale pocení i chloupků v podpaží již po 1. ošetření. MiraDry zredukuje pocení v podpaží až o 82 %, což je ale pouze 1 % z celkového potu těla, termoregulace tak není nijak narušena. Kromě toho se během jediného ošetření navždy zbavíte chloupků. Zaplatíte 39 000 Kč a máte pokoj od chloupků i holení jednou provždy.

3. Na botulotoxin proti pocení je třeba chodit pravidelně každý půl rok. Laserovou epilaci musíme zopakovat 8x-10x, pak už chloupky nedorůstají. Při cenách na klinice Asklepion v Praze, kde vám na botulotoxin a laserovou epilaci poskytují garanci nejlepší ceny při naprosto špičkovém provedení, zaplatíte za pět let pravidelného chození na botulotoxin a 8 – 10 epilací laserem kolem 115 000 Kč. Výhodou je, že si takto můžete nechat ošetřit i jiné oblasti než jen podpaží.

Výběr článků

Načítám