Hlavní obsah

Vyplňte i hluboké vrásky a sjednoťte tón pleti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšná Anti-Age řada Eucerin® Hyaluron-Filler přináší novinku v podobě dvou jemně tónujících CC krémů, které kombinují účinek výrobků Hyaluron-Filler proti vráskám s okamžitou korekcí tónu pleti obličeje.

Vyplňte i hluboké vrásky a sjednoťte tón pleti

Článek

Díky schopnosti vázat vodu a vyplňovat pleť je dnes kyselina hyaluronová jednou z nejcennějších složek v oblasti účinné péče proti vráskám. Používá se ve složení pečujících výrobků, stejně jako při injekčních ošetřeních vrásek.

Složení CC krémů obsahuje vysoko- a nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou pro péči o pleť zevnitř i zvenčí. Krém poskytuje pleti hydrataci a jemné linky i vrásky jsou „vyplněny“ zevnitř.

Další složka CC krémů – glycin saponin – stimuluje pleti vlastní produkci kyseliny hyaluronové v buňkách dermálních vrstev pleti a účinkuje přímo tam, kde se tvoří nejhlubší vrásky.

Barevné pigmenty, jejichž obsah je nižší než u běžných podkladů, umožňuje lépe se přizpůsobit individuální barvě pleti a zajistit její přirozeně sjednocený vzhled. Pigmenty se „rozpustí“ na pleti a propůjčí jí rozzářený a sjednocený vzhled. Krém se nehromadí uvnitř vrásek či jemných linek, a tak je zbytečně nezvýrazňuje. Pro ochranu pleti před stárnutím vlivem slunečního záření obsahují Hyaluron-Filler CC krémy SPF 15.

Vyplňte i hluboké vrásky a sjednoťte tón pleti

CC krémy jsou vhodné pro všechny typy pleti, vybrat si můžete ze dvou odstínů - světlého a středně tmavého.

O tuto novinku můžete nyní také soutěžit na www.eucerin.cz.

Výběr článků

Načítám