Hlavní obsah

Pět důvodů, proč myslet na letní dovolenou už před Vánoci

Novinky, CK Fischer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní dovolenou se vyplatí vybírat v předstihu. A co vše včasným nákupem můžete získat? Myslete chytře a podívejte se na 5 důvodů, proč se koupit zájezd už teď rozhodně vyplatí.

5 důvodů, proč myslet na letní dovolenou už před Vánoci

Článek

1. Perfektní dárek pod stromeček

Věnujte svým blízkým originální a v poslední době velmi žádaný dárek – zážitek. Tím může třeba příjemný týden relaxace u moře. Proč dávat dárky na památku, když můžete přislíbit skvělou budoucnost v podobě ideální rodinné dovolené.

2. Dovolená včas? Dovolená bez starostí

Díky výběru dovolené v předstihu získáte dostatek času dobře si promyslet, kam na příští letní dovolenu vyrazit. Tu navíc můžete vybírat v klidu a z pohodlí domova. Není nad to, mít už o Vánocích jasno, kde budete v létě relaxovat.

3. Je opravdu z čeho vybírat

Zde platí jednoduché pravidlo: čím dříve s výběrem dovolené začnete, tím více kvalitních hotelů budete mít v nabídce. A letos to vzhledem k bezpečnostní situaci v některých zemích platí dvojnásob. Tisíce lidí se totiž v těchto dnech snaží najít destinace, kde nebudou mít žádné obavy. Často vyhledávanými se pro nadcházející sezonu stávají Bulharsko, Španělsko či Řecko. A vzhledem k tomu, že po klidné a bezpečné dovolené netouží jen čeští turisté, bude nabídka v těchto zemích brzy značně omezená. Čekat se v tuto chvíli opravdu nevyplatí.

4. Cena jako jedna z mnoha výhod

Co může být lákavějšího, než atraktivní ceny, za které se dají zájezdy v tuto chvíli pořídit. Kromě o několik procent sesazených cen můžete získat dovolenou pro děti zcela zdarma. „Cestovní kancelář FISCHER Vám navíc garantuje tu nejnižší cenu na trhu. Pokud objevíte výhodnější nabídku jinde, cenu okamžitě dorovnáme,“ uvedla Simona Fischerová z CK FISCHER.

5. I dovolenou můžete vyměnit

A to nejdůležitější na závěr. Pojistěte si už teď klidnou a bezproblémovou dovolenou. Díky včasnému nákupu máte možnost změnit zájezd zdarma. Pokud se rozhodnete do vybraného hotelu nebo i destinace neodletět, dovolenou si prostě vyměníte. A to i týden před odletem.

Výběr článků

Načítám