Hlavní obsah

PRAMOS – plastová a hliníková okna i dveře pro váš dům. 20 let s vámi, 20 let pro vás

Novinky, PRAMOS a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výběr správných oken a dveří představuje pro každého stavebníka důležitou část jeho projektu. Nejen zvolený materiál rámů, ale také zasklení, stínicí prvky a ostatní vhodné doplňky tvoří kompaktní celek, který majitel ocení při jeho dlouhodobém užívání.

Showroom PRAMOS

Článek

Nejrozšířenější plastová okna můžete u společnosti PRAMOS objednat ve standardním sedmikomorovém provedení nebo si pořídit novinku letošního roku okna z profilového systému SPACE 8.

Všechny plastové otvorové výplně jsou dodávány z profilového systému HORIZONT PS vlastní konstrukce, jehož vývoji se společnost věnuje již od svého založení v roce 1995.

Realizace PVC okna

Pro náročnější použití a potřebu větších formátů lze zvolit hliníkové profily, které nabízejí větší tuhost, možnost provedení i ve větších rozměrech a přesný chod i při vysoké zátěži.

Komplexnost nabídky doplňují garážová vrata. To vše se sedmiletou zárukou a bohatou tradicí české firmy, která v tomto roce slaví 20 let od svého založení.

Realizace PVC okna

Právě v sobotu 19. 9. 2015 se konaly oslavy 20. výročí založení společnosti. Firemního dne společnosti PRAMOS se zúčastnil také předseda vlády Bohuslav Sobotka, který si v rámci své návštěvy mimo jiné prohlédl všechny provozy.

PRAMOS – okna s novým rozměrem.

Realizace PVC okna

Výběr článků

Načítám