Hlavní obsah

Windows XP rok poté

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od ukončení podpory Windows XP uběhl téměř rok. Počet počítačů, na kterých běží tento systém, klesl za rok zhruba o 10 %, nicméně i nadále patří mezi nejpoužívanější na trhu a jeho uživatelé by se měli mít na pozoru.

MICROSOFT s.r.o.

Článek

Uplynulých 11 měsíců představovalo pro uživatele Windows XP zvýšené riziko v podobě nepodporovaného systému a tedy vyššího rizika případné nákazy nebezpečným softwarem. Microsoft také ukončil prodej systému Windows 7 Home Premium, který mnoho uživatelů považuje za vhodného nástupce systému Windows XP.

Tento systém je navíc v současnosti nejpoužívanějším systémem na počítačích a prověřen milióny uživatelů. V případě, že máte zájem o tento systém, je dobré využít poslední možnost jeho nákupu, než dojde k doprodeji skladových zásob.

V případě, že budete používat tento systém na počítači, který bude splňovat požadavky na systém Windows 10, budete navíc moci přejít bezplatně na tuto novinku, která by měla být dostupná během letošního roku. Více podrobností najdete na stránce www.microsoft.cz/akcewindows.

Výběr článků

Načítám