Hlavní obsah

Jak nejlépe naložit s financemi? Investujte do bydlení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když ekonomickou krizi jsme přečkali bez větší újmy na úsporách, na životní úrovni běžné české populace se začíná odrážet. Zvýšily se náklady na život, ale úroveň průměrné mzdy víceméně stagnuje.

Jak nejlépe naložit s financemi? Investujte do bydlení!

Článek

Přestože stále platí, že základní finanční polštář bychom si měli vytvářet pravidelným spořením na státem dotované či podporované produkty, kterými jsou stavební spoření, penzijní připojištění, doplňkové penzijní spoření a investiční životní pojištění, je třeba hledat i jiné cesty.

Podobně uvažuje většina Čechů. Bydlení jako vhodnou investici do budoucna totiž považuje 76 % z nich. Podle průzkumů dokonce 63 % obyvatel rekonstrukci zvažuje a je připraveno využít k tomu úvěr. Polovina z nich má největší důvěru v úvěry ze stavebního spoření.

Nejzajímavější úvěr na rekonstrukci nyní nabízí Českomoravská stavební spořitelna. Jeho prostřednictvím je možné dosáhnout až na 500 tisíc korun bez zajištění, a to s neměnnou roční úrokovou sazbou od 4,4 % p.a. Mezi další výhody patří nejen snadná dosažitelnost úvěru, ale také skutečnost, že o zaplacené úroky z úvěru si můžete snížit základ daně z příjmu.

Dalšími výhodami úvěru od ČMSS jsou:

·        Neměnná roční úroková sazba.

·        Snadné a rychlé vyřízení.

·        Zaplacené úroky z úvěru můžete snížit základ daně z příjmu.

·        Rizikové životní pojištění nesplacené části úvěru - bez poplatku a nutnosti lékařské prohlídky.

Seznam poradců s jejich přesnou lokací nalezne klient na stránkách www.cmss.cz.

Výběr článků

Načítám