Hlavní obsah

Vyberte si účetní program ještě letos a účtujte celý příští rok zdarma

Novinky, Ježek Software

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvažujete nákup účetního programu? Závěr roku by mohl být ten správný čas, stačí si jen vybrat vhodný produkt.

Ing. Tomáš Ježek, zakladatel Ježek software s.r.o.

Článek

S koncem roku přichází celá řada účetních a administrativních povinností. Obsáhnout všechny úpravy a novinky především v daňové legislativě může být pro laika velmi náročné a stresující.

Užitečnou pomocí v takovém případě může být účetní program. Snadno a přehledně, pouze na několik kliknutí sestaví daňové přiznání či účetní závěrku, vypočítá odvody za zaměstnance i uzávěrku mezd či skladů.

Vedení účetnictví, mezd, skladů, majetku a dalších firemních agend je tak nejen snadné, ale finální výstupy a přehledy aktuálního stavu lze mít okamžitě k dispozici. A to vše v plném souladu s platnou legislativou bez nutnosti si novinky dohledávat.

A není investice do účetního programu před koncem roku zbytečná? Vždyť od 1. ledna se vždy řada věcí změní. Přední český výrobce účetních programů Ježek software právě na toto myslel při vytvoření tzv. přechodného období, které pravidelně vyhlašuje na poslední čtvrtletí kalendářního roku. Zájemci si tak mohou koupit jeho programy DUEL a STEREO hned a licenci pro celý příští rok dostanou zdarma.

Související témata:

Výběr článků

Načítám