Hlavní obsah

Opravdu vymazlená krysa. Slyší na jméno Hornet

Novinky, Yenkee

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fakt už bych to ani nečekal, ale matka se ukázala jako formát. Hraju hodně. Tedy, na rovinu, sedím u klávesnice vlastně pořád. A nedokážu našim vysvětlit, že to není choroba, ale jinej svět, kde o spoustě věcí rozhoduju já. A ne, aby o mně rozhodovali jiní. To nesnáším.

Hornet YMS 3009

Článek

Včera jsem se ale vrátil od doktora. Zakázal mi čtrnáct dní hrát. Možná to znáte taky – prostředníček tuhej jak tejden starej rohlík. Ani se nehne. A bolí. Klepe se mi ruka. Prášky, mazání. A pruda. Domů jsem šel smířený s tou šílenou přednáškou, co mě čeká. Budou na koni. Já ti to říkala, jakobych slyšel matku. No, překvapila mě. Sedla si na postel, koukala na mě a pak vytáhla balíček.

Prý, když vydržím nehrát tři neděle, bude to moje. Rozbalil jsem to a koukal jak komik. Naprosto vymazlená, vážně vychytaná optická herní myš. Hornet YMS 3009. Formule. Naprosto ergonomická, má dokonce multi-fire klikátko. Super design. Devět programovacích tlačítek! Je dokonale proměnná, všechno se dá nastavit – rychlost dvojkliku, rolování, ukazatele… Dokonce se dá měnit její váha. Pozlacený USB konektor. Akcelerace 30G. Koukal jsem na mámu jako ve snu. Jak přišla na značku Yenkee?

Přiznala, že mi prošla věci a zjistila, že už od nich mám pouzdro na tablet, repráky k notebooku, držák na mobil a batoh.

A že když zjistila, že je to česká značka, která dodává špičkový zahraniční příslušenství, tak jí to imponovalo. Mně to imponuje taky. Jsou fajn. A matka taky.

Výběr článků

Načítám