Hlavní obsah

Soutěž: Zahrajte si vlastní koncert s Wohnout na Rock for People

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třídění odpadů na dvaceti českých festivalech se značkou Čistý festival má za sedm let pevně vybudovanou tradici. Kromě recyklace tradičních plastů, papíru nebo skla se letos návštěvníci čistých festivalů dočkají recyklace kapely Wohnout.

Wohnout se recyklují

Článek

Kapela Wohnout se rozhodla letos ve spolupráci s portálem Samosebou.cz recyklovat své koncertní vystoupení na Rock for People. Díky tomu bude mít několik fanoušků exkluzivní příležitost zahrát si svůj vlastní koncert s touto kapelou.

Navíc tuto možnost budou mít také v případě, že neovládají žádný hudební nástroj. Stačí vlastnit smartphone nebo tablet se speciální aplikací, pomocí které doprovodí kapelu Wohnout na bicí. Exkluzivní šanci zahrát si vlastní koncert s Wohnout získají ti návštěvníci Rock for People, které promotým Čistý festival přistihne třídit odpady do speciálních barevných košů ve festivalovém areálu.

www.cistyfestival.cz

Možnost zahrát si vlastní koncert s Wohnout získají s předstihem také dva výherci soutěže. Ti kromě čtyř vstupenek na Rock for People získají navíc smartphone Samsung. Soutěž probíhá až do 15. června na internetových stránkách www.cistyfestival.cz. Tam můžete také celé léto hrát o stovky vstupenek na letní festivaly, které třídí odpady v rámci projektu Čistý festival.

Výběr článků

Načítám