Hlavní obsah

Kdy začít s úpravami bydlení? Ideální podmínky k tomu máte letos na jaře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro a velikonoční svátky jsou symbolem nového začátku. Pro řadu lidí ale znamenají jediné: jarní úklid. Pokud se vás manželka či přítelkyně pravidelně snaží zapojit, zkuste ji letos překvapit. Vezměte to od základu a dejte se do oprav bydlení.

Raiffeisen stavební spořitelna a.s.

Článek

Možná to znáte i vy. Každoroční úklid doprovází výčitky, že vaše hobby nářadí nemá v pracovně co dělat, že už několik let slibujete novou šatnu, nebo že i paní Nováková od vedle už bude letos grilovat na nové terase a vy ne. Právě letos máte ideální podmínky to změnit. Ceny stavebních prací a materiálů jsou stále velmi nízké a s financováním vám pomohou některé akční úvěrové nabídky. Například v Raiffeisen stavební spořitelně můžete do konce května získat na rekonstrukce bydlení s úvěrem REKOpůjčka až 500 tisíc korun bez zajištění s úrokovou sazbou už od 4,9 % ročně.

Raiffeisen stavební spořitelna a.s.

„Úvěr od stavební spořitelny je určen přímo na bydlení. Díky tomu na jeho úpravy nabízí mnohem výhodnější podmínky než běžné spotřebitelské úvěry, kde jsou úrokové sazby obvykle nad 10 %,“ vysvětluje Jitka Jechová z Raiffeisen stavební spořitelny. Financovat s ním lze celou škálu modernizací. Od úprav kuchyně, koupelny, bytového jádra, výměny oken a dveří nebo nové střechy, až po stavbu garáže i s dílnou, venkovní terasu, zabudované úložné prostory nebo oplocení pozemku. Tak na co ještě čekáte?

Výběr článků

Načítám