Hlavní obsah

Bublinky jsou dobré pro zdraví a zpomalují proces stárnutí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyhlášené kapacity kosmetického průmyslu jednohlasně tvrdí, že tajemství přirozené krásy a sex-appealu je na dosah. A přestože se to může zdát neobvyklé, za vším stojí takzvaná bublinková kosmetika, která si mezi lidmi získává popularitu přímo raketovým tempem.

Milka Bubbly

Článek

Nejnovější trendy naznačují, že popularita bublinkové kosmetiky neustále vzrůstá. Jsou bublinky tou pravou cestou k věčné kráse?

Vše začalo jednoduchou otázkou: Čím to je, že některé ženy jsou přitažlivé i v pokročilejším věku? Faktorů je samozřejmě mnoho, každý výzkum tvrdí něco jiného a je všeobecně těžké se v tom chaosu zorientovat. Odborníci se však shodují v jednom. Bublinky fungují!

Série pokusů odhalila, že bublinky vyvolávají v naprosté většině lidí pocity štěstí a spokojenosti. V každé bublince jako by se skrýval úsměv. A čím více se v životě smějeme, tím jsme zdravější a přitažlivější pro okolí, nemluvě o atraktivních, tzv. smíchových vráskách. Tento speciální druh jemných vrásek je jedním ze klíčových zdrojů sex-appealu a hraje zcela zásadní roli.

Po bublinkách začala být okamžitě obrovská sháňka, ve světě se šíří hotová bubblymánie. Stoupá obliba nápojů s bublinkami i bublinkových koupelí a houfně dochází k otevírání bublinkovacích salonů, které postupně začínají vytlačovat původní salony krásy. Modelky nyní poletují v zákulisí přehlídek s bublifukem v ruce a dokonce se vyskytla práce tzv. bublátora, který obsluhuje obří bublifuky ve veřejném prostranství. Bublinky jsou prostě všude.

Kromě hrátek s bublifukem doporučují odborníci pravidelné mlsání čokolády Milka Bubbly a soutěžení s aplikací Bublinkovač na facebookových stránkách Milky. Obě tyto činnosti prý mají blahodárný vliv na zdraví, štěstí, spokojenost a krásu.

Tento článek je samozřejmě smyšlený, ale jestli vás pobavil, vyzkoušejte zábavnou aplikaci Bublinkovač, kterou pro vás přichystala čokoláda Milka Bubbly. Můžete vyhrát lahodné odměny a vytvořit si originální fotky na váš facebookový profil. Dopřejte sobě a svým blízkým radost, jemnost a zábavu. Milka Bubbly – úsměv v každé čokobublince.

Výběr článků

Načítám