Hlavní obsah

Podívejte se do ráje, kde se tančí salsa

Novinky, Cestovní kancelář FISCHER, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrov zářivých pláží, míchaných nápojů, doutníků a krásných žen vlnících se v rytmu salsy. Ostrově, který byl kdysi legendou. Ostrov, který dodnes fascinuje svět.

Jedinečný zážitek.

Článek

Více než půl století pod nadvládou stárnoucích revolucionářů Fidela Castra a jeho bratra Raúla, učinilo z Kuby jedinečný skanzen. Skanzen, který má nádech a atmosféru méně uspěchaných dob starců na moři a Ernesta Hemingwaye, který se do této perly Antil vášnivě zamiloval.

I vy budete na každém kroku žasnout. Ať už nad místními přírodními krásami a pamětihodnostmi, nebo třeba nad autoparkem, který kombinuje americké bouráky 50. let se sovětskými žigulíky. A pokud si k tomu všemu dáte sklenku daiquiri, poznáte nebeskou chuť doutníku Cohiba nebo vyhlášeného rumu, budete mít pocit, že vnímáte Kubu všemi smysly.

Objevte krásy Kuby.

Na Kubu létá každým rokem více a více Čechů. Přímé charterové lety z Prahy v této sezoně zájem ještě navýšily.

Ať už zvolíte jako doplnění dovolené na zářivých plážích třeba návštěvu muzea či galerie, projdete se křivolakými uličkami staré Havany, zaposloucháte se do rytmů pouličních hudebníků nebo navštívíte světoznámý Hemingwayův bar La Bodeguita del Medio, Kuba vás uchvátí.

Výběr článků

Načítám