Hlavní obsah

90% lidí se chce o Vánocích hlavně v klidu bavit. Jak jim to splnit?

Novinky, ZOOT a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z průzkumu provedeného módním portálem ZOOT jasně vyplývá, že 90% lidí v České republice si k Vánocům nepřeje nic jiného než trochu toho klidu a zábavy. Na dalších příčkách se umístilo zdraví, více času na rodinu a méně starostí.

ZOOT.

Článek

,,Zjistili jsme, že klid a zábava je to, po čem lidé opravdu touží,” říká Jaromír Všímavý ze ZOOTu. ,,A tak jsme tomu přizpůsobili náš dárkový sortiment. Protože chceme dělat lidem radost. A to nejen o Vánocích.”

Retro baví

Tak trochu jinou nostalgii po starých časech prožívají cedule Nostalgic-Art, kterým nechybí vtip. Svým blízkým je můžete darovat již od 169 Kč a vnést jim humor do domu!

Vánoce jinak

Co si vystřelit z vánočních motivů? Nikdy vás nenapadlo, že jehličí píchá? Pánská i dámská trička se zábavným potiskem na téma Vánoc pořídíte jen za 259 Kč!

Pohodlíčko v trenclích

I klídek a pohodlí může být reprezentativní. Trenky Represent od 259 Kč prostě muži chtějí najít pod stromečkem. Není totiž nic víc než nosit nářadí stylově a pohodlně!

Kámoš, co se vždycky zasměje vašemu vtipu

Příšerky, které říkají to, co vy, a když se zasmějete vlastnímu vtipu, zasmějí se taky. Takoví kámoši pro odrostlé děti (= muže) od 249 Kč? Jasná volba!

Nevěříte? Natočili jsme ho pro vás na mobil!

Nevěříte? Natočili jsme ho pro vás na mobil!

Praktické dárky = více času na zábavu

Chlapi rádi dostávají praktické dárky, protože se pak nemusejí jejich nákupem zabývat. Kravata jen za 409 Kč nebo pásek a peněženka, to je sázka na jistotu, která umožní jít místo nákupu na fotbal!

Výběr článků

Načítám