Hlavní obsah

Jak ovlivnit ceny za energie v průběhu topné sezóny?

Novinky, Europe Easy Energy a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále ještě můžete ovlivnit ceny za energie v nastupující topné sezóně a ušetřit tak za elektřinu a plyn až několik tisíc ročně, stačí jen vybrat správného dodavatele. Prodejem elektřiny a zemního plynu domácnostem se v současné době věnuje již několik desítek společností a konkurence je tak čím dál větší. Každý rok změní svého dodavatele energie asi 800 tisíc zákazníků. Domácnosti i firmy si mohou vybírat jak z velkých společností, které bývaly dříve monopolními dodavateli, tak i z velkého množství alternativních dodavatelů. Jednotliví dodavatelé se liší nejen nabízenou cenou, ale i kvalitou svých služeb. Podle čeho se tedy rozhodovat, jakého dodavatele zvolit, abychom byli spokojeni a to nejen s výslednou finanční úsporou?

Europe Easy Energy

Článek

Obchodní podmínky, podmínky uzavření smlouvy a zákaznický servis

Cena je samozřejmě jedním z nejdůležitějších kritérií výběru nového dodavatele elektřiny a plynu. Zde si zákazník musí dát pozor na to, zda skutečně porovnává celkovou cenu nového dodavatele. Porovnání celkových ročních nákladů s vaším stávajícím dodavatelem naleznete v naší kalkulačce elektřiny a zemního plynu. Kromě ceny jsou však neméně důležité i obchodní podmínky, podmínky konkrétní uzavírané smlouvy a také zákaznický servis, jaký dodavatel nabízí.

Zvolte sázku na jistotu

Společnost Europe Easy Energy patří dlouhodobě na cenovou špičku napříč všemi produkty, které český trh v rámci dodávek energií nabízí. Přechod k 3E je velmi jednoduchý. Nemusíte nikam chodit, smlouvu uzavřete on-line, kdykoliv a z pohodlí vašeho domova. Změnu dodavatele vyřídí společnost 3E za vás a to vše samozřejmě zcela ZDARMA. Všechny služby a perfektní servis vám budou poskytnuty i v příjemném prostředí obchodních kanceláří společnosti Europe Easy Energy. Dveře do světa energií pro vás tato společnost otevřela v Praze Nuslích, v Hradci Králové, Liberci a nově také v Českých Budějovicích. Adresy obchodních kanceláří naleznete na: http://www.3-e.cz/kontakty

V roce 2013 byla společnost Europe Easy Energy vyhodnocena nezávislým energetickým poradcem Srovnejenergie.cz, jako dodavatel s nejvstřícnějšími obchodními podmínkami a zákaznickým servisem.

Zvýhodněné tarify pro mladé rodiny a seniory

Neobávejte se cen, které zaplatíte za energie. Užívejte si života naplno! Zvýhodněný tarif SENIOR je určený pro zákazníky, kteří v roce 2013 dosáhnou věku 60-ti let a starší. Mladé rodiny a zákazníci do 30-ti let včetně, kteří nechtějí platit za energie více, než musí, mohou využít tarif JUNIOR.

Pro další informace můžete kontaktovat zákaznickou linku Europe Easy Energy 800 080 800, nebo navštívit webové stránky www.3-e.cz.

Výběr článků

Načítám