Hlavní obsah

Chcete vědět, zda vás letos vyjdou zimní pneumatiky levněji?

Novinky, Pneumatiky.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za zimní pneumatiky letos na českém trhu zaplatíme méně, výrobci i prodejci pneumatik očekávají zlevnění v průměru o 7 % oproti loňskému roku. Internetový obchod Pneumatiky.cz poskytl čtenářům unikátní data z aktuálního meziročního srovnání cen…

Zimní pneumatiky

Článek

Za zimní pneumatiky letos na českém trhu zaplatíme méně, výrobci a prodejci pneumatik očekávají zlevnění v průměru o 7 % oproti loňskému roku. Internetový obchod Pneumatiky.cz poskytl čtenářům unikátní data z aktuálního meziročního srovnání doporučených cen pneumatik.

Kdo zlevnil nejvíc?

Slabá poptávka po zimních pneumatikách v minulém roce a sílící konkurenční tlak, je příčinou letošního zajímavého zlevnění. Aktuální ceny zimních pneumatik potěší všechny řidiče.

Slabá poptávka po zimních pneumatikách v minulém roce a sílící konkurenční tlak, je příčinou letošního zajímavého zlevnění. Aktuální ceny zimních pneumatik potěší všechny řidiče.

Slabá poptávka po zimních pneumatikách v minulém roce a sílící konkurenční tlak, je příčinou letošního zajímavého zlevnění. Aktuální ceny zimních pneumatik potěší všechny řidiče. Obecně platí, že do zásadního zlevňování se pustily především prémiové značky, kde snížení cen pneumatik větších průměrů, atakuje hranici 8 %.

Slabá poptávka po zimních pneumatikách v minulém roce a sílící konkurenční tlak, je příčinou letošního zajímavého zlevnění. Aktuální ceny zimních pneumatik potěší všechny řidiče. Obecně platí, že do zásadního zlevňování se pustily především prémiové značky, kde snížení cen pneumatik větších průměrů, atakuje hranici 8 %. O něco méně zlevnily 14“ až 16“ pneumatiky u výrobců orientovaných především na nízkou cenu výrobku. Ovšem i typický český zákazník s Fabií či Octavií na pneumatikách letos ušetří.

V sezóně 2014 lze pak očekávat oživení trhu a následné mírné zdražení.

Nejvíce zlevnily zimní pneumatiky výrobců Dunlop, Goodyear, Fulda, Bridgestone a Kormoran. Oblíbené značky českých řidičů Barum a Matador ke zlevnění nepřistoupily a zůstávají na stejné úrovni jako v loňském roce. Kormoran, Michelin, Nokian, Continental a další značky snížily ceny v průměru do 5%.

zimní pneumatiky

Bezpečnost má být rozhodující

Naprosto stěžejní parametr pneumatik pro bezpečnost silničního provozu je brždění na mokru. Tuto disciplínu umí podle veškerých bezpečnostních testů kvalitní pneumatiky prémiových značek výrazně lépe a dokáží zabrzdit i o 2 šířky přechodu pro chodce dříve!

Výběr pneumatik je velmi důležitým rozhodnutím, které v průměru na další 2-3 roky bezprostředně ovlivňuje bezpečnost cestujících ve vozu i osob v jeho okolí. V tomto ohledu není prostor na kompromisy. Pneumatiky.cz poskytují řidičům velkou šíři sortimentu, která všem umožní vybírat podle svých konkrétních potřeb a preferencí. Využít můžete kvalitní poradenství, služby, videorecenze, testy i odborné rady k pneumatikám.

Český zákazník má tuto sezonu ideální příležitost nakoupit kvalitní a bezpečné zimní pneumatiky, za nebývale nízkou cenu, byla by škoda ji nevyužít.

Více informací najdete na Pneumatiky.cz.

Výběr článků

Načítám