Hlavní obsah

Brandeis Clinic přivítá prvního klienta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V říjnu otevře v centru Prahy nová klinika zaměřená na plastickou chirurgii, korektivní dermatologii a stomatologii. Stylové prostředí historického Domu U Modré Růže, špičkoví odborníci i přístrojové vybavení zaručují nejlepší dostupnou péči.

Ordinace v Brandeis Clinic je špičkově vybavená a nabízí klientům nadstandardní komfort

Článek

 Zakladatelka kliniky: „Estetická medicína mě doslova očarovala.“

Paní Anna Brandejs se pohybuje v oblasti farmaceutického průmyslu a medicíny již více než 20 let. Ze všech odvětví ji nejvíce uchvátila právě estetická medicína a její inovativní postupy. Rozhodla se proto otevřít se svým manželem vlastní kliniku, která bude nad ostatními vynikat využitím nejmodernějších technologií, týmem vynikajících odborníků i stylovým prostředím. Klinika sídlí přímo v historickém Domě U Modré Růže, jehož citlivou přestavbu navrhl přední český architekt J. Pizinger.

Zákroky probíhají ve špičkově vybavených vyšetřovnách

 15 nejmodernějších zkrášlujících metod

Oddělení plastické chirurgie nabídne veškeré nejžádanější zákroky od liftingu obličeje, přes úpravu prsou až po různé zeštíhlující metody. Jednou z nich je například liposukce unikátním laserem Slim Lipo od americké firmy Palomar. Ten navíc pomáhá redukovat i celulitidu a zpevňovat pokožku. Na Brandeis Clinic se budou provádět i nejmodernější zákroky „2 v 1“ – tedy přesun nadbytečného tuku z problematických partií tam, kde je naopak žádoucí – k výplni povadlé kůže v obličeji nebo k zvětšení prsou přirozenou cestou.

Zákroky probíhají ve špičkově vybavených vyšetřovnách

 K zubaři bez zbytečných obav

Hlavním cílem kliniky v oblasti stomatologie je zbavit klienty strachu z bolesti. Disponuje zkušeným personálem i přístrojovým vybavením, které zaručuje maximální pohodlí při ošetření. Lékaři tu bez problémů provedou i složitější zákroky jako je zhotovení implantátů nebo fazet, jejichž pomocí získáte zpět svůj zářivý úsměv, a to během jediné návštěvy!

Zákroky probíhají ve špičkově vybavených vyšetřovnách

 Drobné vady na kráse? Už se nemusíte trápit!

S vráskami i nečistou pletí si na Brandeis Clinic jednoduše poradí pomocí amerických laserů Lux od firmy Palomar. Ty nejenže pokožku krásně vyhladí, ale navíc podpoří i tvorbu kolagenu. Vaše pleť tak bude znovu dokonalá. Zapomenout nesmíme ani na revoluční epilaci nejúčinnější metodou Palomar Vectus. Ošetření tímto přístrojem má trvalý efekt.

Mimo estetické medicíny myslí Brandeis Clinic i na celkové zdraví svých klientů a nabízí kompletní preventivní prohlídky bez čekání. Více informací se dozvíte přímo na webu www.brandeisclinic.cz, kde se můžete rovnou objednat na nezávaznou konzultac.

Výběr článků

Načítám