Hlavní obsah

Nové sanační omítky KM BETA se uplatní i při rekonstrukci zaplavených domů

Novinky, KM Beta a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Omítku Profisan lze nanášet i na nevysušené zdivo s vysokou vlhkostí a silným zasolením. Profisan odvádí vlhkost ze zdiva ve formě vodních par, a díky tomu i vyšší rychlostí. Sanační omítky společnosti KM BETA se uplatní také při rekonstrukcích historických objektů a v celé řadě dalších realizací.

Profisan pytel

Článek

Profisan Hrubý je speciální jádrová sanační odvlhčovací omítka se zrnitostí 4 mm určená pro ruční nanášení ve vnitřním i vnějším prostředí. Jde o hydrofilní omítku, čili omítku schopnou vázat vodu, jejíž odvlhčovací efekt spočívá v odvodu vlhkosti ze zdiva difúzí, ve formě vodní páry. Voda ve formě vodních par díky tomu proudí podstatně vyšší rychlostí a omítka je zasolována pomaleji.

Profisan Jemný skrývá speciální štukovou sanační vrchní omítku určenou pro ruční nanášení ve vnitřním i vnějším prostředí. Je určena pro povrchové úpravy jádrové sanační odvlhčovací omítky Profisan Hrubý a je součástí odvlhčovacího systému Profisan společnosti KM BETA.

KM Beta

Suché maltové a omítkové směsi KM BETA vyrábí nedávno dokončený závod v Bzenci na Hodonínsku. Sortiment zastřešený značkou PROFIMIX zahrnuje kvalitní cementové potěry, lepicí a stěrkovací hmoty, zdicí malty, dále jádrové a štukové omítky a tepelně-izolační malty a omítky.  Bližší informace na www.kmb-profimix.cz.

Výběr článků

Načítám