Hlavní obsah

Chcete kvalitní designovou kuchyň a přitom nechcete zbytečně utrácet? Máme pro Vás řešení!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte za sebou rekonstrukci bytu či rodinného domu? Nebo jste koupili nový byt a nezbývají Vám peníze na vybavení kuchyně? Existuje pro Vás řešení v podobě ECO – levných kuchyní.

INDECO

Článek

ECO – levné kuchyně jsou novou řadou kuchyní od českého výrobce nábytku na míru, společnosti INDECO, která působí na českém trhu od roku 1995.

Jak už název napovídá, jedná se o variantu levnějších kuchyní, avšak užitné vlastnosti, materiály a celkové zpracování zůstává jako obvykle na té nejvyšší úrovni.

Na rozdíl od klasických kuchyní na míru INDECO, kde si zákazník může vybrat jakékoliv rozměry skříněk z jakýchkoliv materiálů, u řady ECO kuchyní je široká nabídka nejpoužívanějších modulů skříněk již předvybrána, avšak způsobem, který uspokojí i toho nejnáročnějšího klienta.

INDECO

Nemáte chuť trávit svůj drahocenný čas v prodejně? Zajímavou možností pro Vás je e-shop, kde si můžete kuchyni sestavit a také ji objednat. Pro každého klienta navíc máme připravený hodnotný dárek.

Pokud chcete ještě více ušetřit, INDECO Vám může všechny skřínky dodat ve smontovaném stavu, připravené tak, že montáž zvládnete sami.

INDECO

Kuchyně ECO jsou tudíž řešením pro lidi, kteří potřebují funkční a designovou kuchyň. Za rozumné peníze získáte produkt, který se přizpůsobí daným prostorům domácnosti, bude kvalitně a chytře konstrukčně zpracovaný, odborně sestavený a dodaný s plným servisem od výrobce.

INDECO

Výběr článků

Načítám