Hlavní obsah

Dovolená s Pepa.cz – nejžádanější lokality za nejlepší ceny

Novinky, Bregosan plus s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prožijte báječnou dovolenou za příznivé ceny. Odpočiňte si v luxusním wellness centru v krásném prostředí Českého Švýcarska nebo se jeďte podívat k Balatonu. Zakoupením voucheru na slevovém portálu Pepa.cz navíc získáte 25% slevu na další nákup.

www.pepa.cz

Článek

Někdo vidí ideální dovolenou v nerušeném pobytu na pláži, jiný upřednostňuje adrenalin, další touží po odpočinku v relaxačním centru. Na slevovém portálu Pepa.cz si každý přijde na své. Vyberte si dovolenou podle svých preferencí z naší přehledné nabídky. Přinášíme vám pouze ty nejlepší, zaručeně ověřené nabídky. Jeďte s Pepou k moři nebo se toulejte českou krajinou, s každým zakoupeným voucherem navíc získáte 25% slevu na další nákup.

Léto s Pepou

Dopřejte sobě i svým blízkým tu nejlepší dovolenou. V lázeňském domě Sevilla v centru Františkových Lázní si můžete vychutnat 3denní regenerační pobyt pro dva s polopenzí už za 3199 Kč. V luxusním hotelu Lužan v Českém Švýcarsku na vás čeká za cenu 2990 korun 16 wellness procedur i bohatá polopenze. Nebo s partnerem prožijte 3 dny u Balatonu v luxusním wellness centru s polopenzí za 3999 Kč. Třídenní romantický pobyt s polopenzí v Třebíči pro dva vás vyjde na 1999 Kč. Podívejte se na aktuální nabídku a jistě si vyberete.

Výběr článků

Načítám