Hlavní obsah

Na prestižní výstavě Bauma v Mnichově uvidíte i sklápěčky z Česka

Novinky, Schwarzmüller s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak je to možné? Ty nejlepší sklápěcí návěsy, nástavby a přívěsy pro stavebnictví pocházejí ze Žebráku, kde má svůj výrobní závod evropská špička ve výrobě sklápěcích vozidel, společnost Schwarzmüller. Výstava Bauma se koná od 15.-21. dubna a všichni fanoušci dopravy ve stavebnictví jsou srdečně zváni.

Schwarzmüller s.r.o.

Článek

Kromě toho nejlepšího, co se ve světě sklápěčů v roce 2012 událo, budou návštěvníci moci vidět i etalon v segmentu sklápěcích vozidel od společnosti Schwarzmüller s.r.o.. Tím je třístranný sklápěcí přívěs s centrálním uložením náprav – tzv. tandem.  Vlastní hmotnost 4 tuny z něj činí ekonomickou a spolehlivou jednotku pro sklápěcí soupravu. Nová konstrukce provedení se zalomenou ojí, vnitřní plochy korby umožňující snadnější odsyp převáženého materiálu a opět velká variabilita provedení – to jsou přednosti, které zaručují jeho prodejní úspěch.

„Nejdůležitějším faktorem pro sklápěcí vozidla je poměr jejich užitečné hmotnosti a objemu převáženého materiálu. U sklápěcích nástaveb vždy vycházíme z proporcí a technické specifikace podvozku, na který se sklápěcí nástavba staví. Vozidlo je tak ušito na míru dle požadavků zákazníka,“ řekl obchodní ředitel společnosti David Pachmann.

Schwarzmüller s.r.o.

Specialitou společnosti Schwarzmüller s.r.o. jsou ale i nástavby. V nabídce zákazníci naleznou od celohliníkového provedení pro transport lehkých sypkých hmot až po stavební nástavby pro převoz lomového kamene. Pro stavební verze třístranných sklápěčů má firma Schwarzmüller s.r.o. originální konstrukci – provedení sklápěcí korby s minimálním počtem příčných výztuh a příčných hran. Konstrukce s kónickými trapézovými podélníky zespodu korby zajišťuje při zachování pevnosti optimální vlastní hmotnost nástavby. Hladké povrchy a minimální počet hran zamezují navíc ulpívání materiálu a usnadňují čištění.

Schwarzmüller s.r.o.

Důvodem, proč se rozhodnout pro společnost Schwarzmüller s.r.o., je velká orientace na zákazníka. Ať už volí mezi ocelovou nebo hliníkovou korbou, nebo tloušťkou použitého hliníkového nebo Hardoxového plechu, systémem otevírání zadního čela, použití výsypky a v neposlední řadě i způsobem plachtování, vše je vyrobeno podle jeho představ a v nejlepší možné kvalitě. Tu zaručuje i dlouholetá tradice společnosti Schwarzmüller s.r.o. Více informací na www.schwarzmueller.com nebo na veletrhu v Mnichově.

Výběr článků

Načítám