Hlavní obsah

Žijete ve zdravém domě? Nepodceňujte čistý vzduch!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také máte pocit, že prostředí, ve kterém trávíte většinu dne, není zrovna ideální a cítíte se v něm často unavení? A víte, že jednou z hlavních příčin chronických únavových syndromů je dlouhodobý pobyt v prostředí, kde je méně kyslíku a více oxidu uhličitého? Velmi pravděpodobně se tento problém týká také vás, jenom o tom nevíte...

www.ionic-care.cz

Článek

Jednou z možností, jak se vyhnout škodlivinám a mít svůj domov či pracoviště zdravější a bezpečnější, je pořídit si čističku vzduchu. Ta zbaví vzduch polétavých nečistot jako jsou prach, spóry plísní, cigaretový kouř, výpary z chemikálií a syntetických materiálů.

Velmi užitečným pomocníkem se vám může stát kombinovaná čistička vzduchu Ionic-CARE Triton X6 . Čištění vzduchu s účinností 90-96%  probíhá naprosto nehlučně a s nulovými náklady na výměnné filtry.  Disponuje 3 výkonovými stupni a díky tomu se přizpůsobí různě velkým místnostem.

Čistička vzduchu Ionic-CARE  slouží zároveň jako ionizátor, což znamená, že obohacuje vzduch o zdraví prospěšné záporné ionty. S těmi se běžně setkáváme v přírodě, například na horách, u moře anebo v solné jeskyni. Ionizovaný vzduch má na lidský organismus blahodárné účinky – zlepšuje naši koncentraci a paměť, zkvalitňuje spánek, pomáhá odstranit bolest hlavy a zmírnit únavu.

Čističky vzduchu Ionic-CARE jsou nabízeny ve 3 barevných variantách. Pokud při objednávce uvedete kód HM3, můžete si vybrat jeden ze dvou praktických dárků zcela zdarma. Cena 1 přístroje je 3.333,- Kč a pro více informací stačí navštívit stránky www.ionic-care.cz

Výběr článků

Načítám