Hlavní obsah

Poradíme vám, jak ušetřit při nákupu vánočních dárků

Novinky, o2extravyhody.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Než pořídíte svým blízkým dárky v obchodech a e-shopech za plné ceny, přesvědčte se, jestli nemáte nárok na slevu. Dvacet i více procent totiž můžete ušetřit jen na základě toho, že máte nějakou službu od O2.

O2 extra výhody

Článek

Pokud je některý člen vaší rodiny s telefonem (třeba i služebním) u O2, nebo máte od O2 internet nebo pevnou linku, můžete využívat štědrých výhod, které tenhle operátor nabízí.

Od začátku listopadu je novinkou Extra výhod od O2 sleva 20 % na vše od Tescomy. Slevu můžete čerpat na desítkách míst po republice i v e-shopu Tescoma. Také 20% sleva v lékárnách Lloyds se může na začátku zimy hodit. Pokud pociťujete nedostatek energie nebo na vás útočí nachlazení, podívejte se, kde máte nejbližší lékárnu sítě Lloyds. Slevy v řádu desítek procent můžete uplatnit i na hračky v obchodech Bambule, oblečení Alpine Pro a Levi's® nebo třeba Klenoty Aurum.

Jak slevy čerpat? Vyberete si na stránkách www.o2extravyhody.cz výhodu, o kterou máte zájem, a odešlete zdarma SMS s klíčovým slovem. Zpět vám přijde unikátní kód, který stačí ukázat v prodejně. Pro majitele chytrých telefonů je připravena mobilní aplikace.

Výběr článků

Načítám