Hlavní obsah

Listopadový křest "Energy 2013" společnosti Europe Easy Energy a. s. přinese radost

Novinky, Europe Easy Energy a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Europe Easy Energy a. s. připravila pro dobrou věc a radost unikátní a exklusivní kalendář „Energy 2013“. Slavnostní představení a křest kalendáře proběhne 7. 11. 2012 od 19 hodin na Občanské plovárně.

Europe Easy Energy

Článek

Pod celým kalendářem je podepsán fotograf Martin Vobořil, pro kterého to není krok do neznáma. Letos jeho kalendář „Příběhy 2012“ získal ocenění Kalendář roku. Martin si pro spolupráci na tomto kalendáři přizval mladou a velmi výraznou tvář fotomodelingu Stáňu Kopáčkovou. Také pro ni to nebyla první zkušenost před fotoaparátem, a proto mohlo vzniknout toto vskutku originální dílo. Samotné fotografování probíhalo po dobu dvou dnů v pražských ateliérech, ale konečná úprava a styling fotografií zabrala dalších nespočet hodin. Všichni doufáme, že z výsledku budou mít radost nejen děti, o které se stará Nadační fond Kapka naděje. Pro ten proběhne v rámci večera také aukce kalendáře, jejíž výtěžek bude poukázán právě této nadaci.

Europe Easy Energy a.s.

Celým slavnostním večerem bude provázet Gábina Partyšová a nabídku stát se kmotrem kalendáře přijal pohádkový princ Jan Čenský, který ho i osobně pokřtí.

Europe Easy Energy a.s.

Něco málo o Europe Easy Energy

Tato relativně mladá společnost, působící na českém trhu teprve od roku 2011, se zabývá prodejem elektřiny a zemního plynu. Za tak krátkou dobu si již vytvořila pevnou pozici mezi alternativními dodavateli energií a nabízí atraktivní alternativu dominantním obchodníkům. Je také jednou z mála energetických společností na českém trhu, která je zcela bez zahraničního kapitálu, a co je nejdůležitější, nabízí více než konkurenceschopnou cenu napříč všemi produkty, které jsou na trhu.

Europe Easy Energy Vám nabízí jiný přístup. Přístup na osvědčeném principu „náš zákazník, náš pán“. Váží si každého zákazníka a za Vaše peníze Vám nabízí odpovídající službu. Službu, jejímž cílem bude hospodárné zacházení s elektřinou, aktivní možnost sledování spotřeby a zároveň individuální přístup k zákazníkovi.

Europe Easy Energy a.s.

Proč 3E?

Elektřina je zboží, které má konstantní kvalitu. Konkurenční firmy nemohou soutěžit v kvalitě zboží, ale mohou soutěžit s cenou a kvalitou služeb. U 3E se vždy dovoláte odpovědnému zaměstnanci, který Vám odpoví na všechny Vaše otázky a provede Vás celou změnou dodavatele elektřiny a zemního plynu. Mezi další výhody patří vlídný přístup, správa vlastního účtu na zákaznickém portálu, elektronické vyúčtování a aktivní věrnostní program.

Více informací naleznete na www.3-e.cz

Výběr článků

Načítám