Hlavní obsah

Jak začít investovat on-line

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Investování on-line je stále oblíbenější formou zhodnocování peněz. Umožňuje naprostou kontrolu nad stavem vašich investic a v případě potřeby můžete během několika sekund nakoupit nebo prodat akcie i jiné cenné papíry.

Investování on-line

Článek

Investoři se mohou podílet na vývoji největších českých i světových firem, a to bez omezení minimální částkou. Mohou získat přístup na burzu zdarma - internetovou aplikaci Fio e-Broker, která nabízí množství funkcí od vyhledávání investičních příležitostí po inteligentní nástroje pro samotný nákup a prodej.

Na začátku si musí každý investor stanovit investiční horizont (délku investice) a vybrat vhodnou investiční strategii, která odpovídá jeho cílům a časovým možnostem. Pokud chcete vědět více, můžete navštívit bezplatnou školu investování – více zde.

Díky aplikaci e-Broker mohou investoři sledovat kurzy akcií a on-line reagovat na vhodné investiční příležitosti. K tomu jsou jim k dispozici i aktuální zprávy a investiční doporučení Fio banky.

Výběr článků

Načítám