Hlavní obsah

Každá čerpací stanice Benzina je ročně zkontrolována více než pětkrát

Novinky, BENZINA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvalita pohonných hmot výrazně ovlivňuje výkon, spolehlivost i životnost motorů. Předním odborníkem na kvalitu paliv je ředitel pro jakost společnosti BENZINA, Václav Loula.

Václav Loula

Článek

Jak často na čerpacích stanicích BENZINA kontrolujete kvalitu pohonných hmot?

Kromě pravidelných kontrol České obchodní inspekce ve společnosti BENZINA využíváme služeb akreditované laboratoře společnosti SGS včetně její pojízdné laboratoře v rámci systému Pečeť kvality. Každá čerpací stanice Benzina je takto zkontrolována v průměru více než pětkrát ročně.

Na trhu je v současnosti i několik typů takzvaných prémiových paliv. V čem jsou lepší? Vyplatí se je tankovat i přes jejich vyšší cenu?

Prémiová paliva by vždy měla přinášet oproti těm běžným něco navíc. V naší nabídce přicházíme s prémiovými palivy Verva 100, Verva 95 a Verva Diesel. Díky speciální aditivaci zlepšují jízdní vlastnosti vozidla, zvyšují výkon, snižují spotřebu, chrání palivový systém a prodlužují životnost motoru. Řidiči, kteří prémiová paliva vyzkouší, po velmi krátké době poznají rozdíl a většinou se již k běžnému palivu nevracejí.

Více informací o čerpacích stanicích a palivech společnosti Benzina naleznete na www.benzina.czhttp://www.facebook.com/Benzina.cz

Výběr článků

Načítám