Hlavní obsah

Vyzkoušejte si vítězný produkt ankety Bankovní inovátor 2012

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fio banka zvítězila v ocenění Hospodářských novin Nejlepší banka 2012 v kategorii Bankovní inovátor. Její aplikaci Fio Smartbanking ocenila veřejnost jako nejpřínosnější novinku na bankovním trhu.

Fio je inovátor 2012

Článek

Fio Smartbanking byl na trh uveden loni jako první bankovní aplikace pro chytré telefony na českém trhu. Umožňuje kdykoliv a kdekoliv kontrolovat zůstatky a pohyby na účtech, zadávat platební příkazy v rámci ČR a na Slovensko zdarma plus za nízký poplatek i do eurozóny. Dále vyhledá nejbližší bankomaty a pobočky Fio.

Nově také uživatelům telefonů s Androidem nabízí možnost spravovat platební karty Fio banky, pro majitele iPhonů se toto vylepšení připravuje. Do dalších verzí bude v budoucnu dále zapracováno používání šablon plateb, využití QR kódů nebo přizpůsobení pro tablety.

„Děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali. Zájem o aplikaci Smartbanking předčil naše očekávání a i následné uvedení konkurenčních aplikací na trh ukazuje, že šlo o správný tah. Těší nás, že Fio banka svými inovacemi ukazuje směr,“ komentuje vítězství Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Výběr článků

Načítám