Hlavní obsah

Nové trendy v úpravě nehtů. Dnes nehty za půl hodiny

Novinky, Tasha Cosmetics CZ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vývoj v nehtové modeláži se opět posunul. Před dvaceti lety jsme se obdivovali úpravě nehtů s pomocí akrylu a nebo UV gelů. Takto upravené nehty dávaly našim ženám dodatečnou krásu a staly se neodmyslitelnou součástí jejich imidže.

Tasha Cosmetics CZ

Článek

Od tří fázových a dvoufázových gelů se dostaly manikúrní salony k používání jednofázových gelů s různou modifikací. Avšak i tato modeláž a následná úprava si vyžadovala takovou časovou náročnost na kterou se musely připravit i zákaznice. Strávit čas na nehtové modeláži jako standart bylo a někde i je přibližně hodinu a půl.

Pokud se dříve upravené nehty (přírodní i umělé ) lakovaly, pak dodavatelské firmy hledaly u gelu a akrylu náhradu za tyto laky, které se snadno olupovaly a nebo rychle popraskaly.

Takovéto laky měly nahradit barevné gely v kelímku, které následně byly nahrazeny barevnými gel laky.

Tasha Cosmetics CZ

Dnes na trhu jsou populární UV gel laky, které jsou v porovnání s laky zásadně trvalejší  (2-3 týdny) a jsou v obalech se štětečkem. Výhodou takovýchto gel laků je snadnější nanášení a díky svojí viskozitě mají lepší vzhled a snáze se snímají pokud jsou na bázi Soak off, neboli se dají rozpustit pomocí speciálních odstraňovačů. Takovéto odstraňování je mnohem šetrnější k vlastnímu nehtu. Avšak čas je stále vyšší.

UV Gely a UV gel laky na bázi Soak off zkracují úpravu nehtů prakticky na polovinu potřebného času. Neboli takovéto gelové nehty může manikérka své zákaznici udělat cca za 50 minut.

Převratnou novinkou tohoto roku jsou LED Gely, které svými vlastnostmi jsou revoluční. Na místo klasické UV lampy se na vytvrzování gelu používá LED Lampa. Speciální úprava Soak off gelů pro vytvrzování pod LED lampou umožňuje nejen urychlení při úpravě nehtů – doba se zkracuje do 25 minut – ale vzniká produkt, se kterým si poradí i laik a nahradí klasický lak.

Blíže se s novinkami v nehtové modeláži můžete seznámit na výstavě Beauty ve dnech 7. a 8. září 2012 v Holešovicích.

Podle našich informací nejširší zastoupení různorodých technologických postupů a novinek v této oblasti bude prezentováno na stánku firmy TASHA, kde budou i odborní poradci, kteří  poskytnou bližší informace.

Více info na www.tasha.cz.

Výběr článků

Načítám