Hlavní obsah

Využijete nejlepších bankovních služeb roku 2012

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fio banka excelovala v soutěži Zlatá koruna 2012. Obsadila první místo v kategorii Účty, Podnikatelské účty, Obchodování s cennými papíry a Cena podnikatelů. Po ocenění Zlatý Měšec, Vstřícná banka či Broker roku tak získala další ceny za své služby.

Čtyři ceny pro Fio

Článek

Nejlepším produktem ve své kategorii byl podle finanční akademie Zlaté koruny 2012 Fio Osobní účet bez poplatků, Fio Podnikatelský účet bez poplatků i aplikace Fio e-Broker pro on-line obchodování s cennými papíry. Fio Podnikatelský účet ocenila prvním místem i podnikatelská veřejnost v kategorii Cena podnikatelů.

Velice nás těší, že jsme obhájili loňské vítězství v kategorii Účty a Podnikatelské účty a ještě dokázali přidat dvě další první místa. Čtyři Zlaté koruny jsou pro nás velkým úspěchem, kterého si vážíme. Jsme rádi, že nás oceňují nejen odborníci, ale i veřejnost. Všem, kteří pro nás hlasovali, děkujeme,“ komentuje čtyřnásobné vítězství Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Výběr článků

Načítám