Hlavní obsah

Jak se vyhnout dluhu u ČKP? Včas a výhodně si sjednat povinné ručení

Novinky, Inpol online s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrazí Vás při slovech dlužník, neplatič či exekuce a myšlenku, že byste se ocitli v této situaci, si vůbec nepřipouštíte? Taky že nemusíte. Sjednejte si pojištění včas.

Pojistitel.cz

Článek

Stačí jen najít to nejlepší a nejvýhodnější povinné ručení a sjednat si ho během pár minut z pohodlí domova, např. přes server www.pojistitel.cz. Přestože jezdit s vozidlem bez povinného ručení je nezákonné, řada z nás této povinnosti nedbá. Tímto se vystavujeme značnému riziku a za své jednání můžeme dostat pokutu nebo přijít o řidičský průkaz, ale do největších potíží se dostaneme, pokud způsobíme dopravní nehodu. Při níž nejde jen o poškození vozidla, kde by se mohly vymáhané náhrady škody vyšplhat až na statisíce korun, ale také o škody na zdraví a při vážném zranění se škody můžou pohybovat v rámci několika milionů.

Sazba příspěvku je u osobního vozu 50,- nebo 70,- denně, u nákladního vozidla to může být až 300,- denně.

Např. u Škody Fábie, o objemu 1200, výkonu 45kw, roční pojistné pro klienta staršího 30let, s plným bonusem bude 1201,- na rok, pokud ale bude nepojištěn měsíc, zaplatí pokutu ve výši 1500,-!!! Na tomto příkladu je vidět, že se opravdu nevyplatí riskovat a jezdit v nepojištěném vozidle. Můžete tím ohrozit celou svou rodinu, v případě, že se dostanete do exekuce. Proto nelze jinak než doporučit opravdu pečlivě hlídat pojištění svého vozidla.

K tomu Vám dopomůže již výše zmíněný server Pojistitel.cz, který nabízí široké spektrum pojištění a s tím i nejvýhodnější ceny, kterých osobně na pobočkách nikdy nedosáhnete. Sjednáte si ho s pomocí několika jednoduchých kroků přes online formulář, kam zadáte několik důležitých parametrů o Vašem vozidle. Pak si z výhodné nabídky pojištění můžete vybrat variantu, která Vám nejvíce vyhovuje svým složením.

Výběr článků

Načítám