Hlavní obsah

Vychoďte si krásné křivky!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete zažít pocit chůze po písku? Být motivována denně víc chodit? Zpříjemnit svůj den tím, že uděláte něco pro své zdraví a krásu? Rozmazlit konečně sama sebe? Seznamte se s novou kolekcí obuvi Reebok EasyTone!

Lucie Vondráčková je ambasadorkou Reebok EasyTone v České republice.

Článek

V dnešní době trošku zapomínáme, že chůze je vlastně ideální sport. Je totiž naprosto přirozená a zvládne ji úplně každý. Proto nechte na auto padat prach, zapomeňte na přecpané MHD a jednoduše choďte v Reebok EasyTone! Technologie obuvi EasyTone je inspirovaná cvičením na balančním míči. Výhodou tohoto cvičení je, že tělo reaguje na nestabilitu balančního míče větším zapojením svalů, aby udrželo rovnováhu. Podobně balanční vzduchové polštářky umístěné pod patou a špičkou v podrážce Reebok EasyTone při každém kroku způsobují drobnou nestabilitu, kterou jsou svaly dolních končetin nuceny vyrovnávat.

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, ambasadorka EasyTone v České republice, říká: „Jsem chodec na dlouhé tratě. A když můžu své pěší štreky propojit se systémem, který za mě v botách EasyTone funguje zároveň jako posilovna, je to naprosto ideální procházka. A navíc nemusíte jezdit na dovolenou! Máte v nich totiž stejně fajn pocit, jako když chodíte po písečné pláži!“

Lucie Vondráčková je ambasadorkou Reebok EasyTone v České republice.

Kolekce EasyTone nyní obsahuje i oblečení - krom typicky funkčních vršků i dvojvrstvé topy a trička! Jen vy budete vědět, že spodní díl obsahuje funkční kompresní pásy, zatímco navenek budete na procházce či při cvičení působit stylově a žensky! Oblečení Reebok EasyTone  má v sobě na klíčových místech zabudované kompresní pásy, jejichž pevnost je navržena tak, aby vytvářely odpor při v horní části zad a v oblasti stehen a zadečku při každém vašem pohybu. Abyste získala ten správný účinek, má EasyTone oblečení těsnější střih než běžné oblečení.

Lucie Vondráčková je ambasadorkou Reebok EasyTone v České republice.

Lucie Vondráčková je ambasadorkou Reebok EasyTone v České republice.

30denní garance spokojenosti s Reebok EasyTone

Značka Reebok pro vás připravila akci 30denní garance spokojenosti s Reebok EasyTone - pokud si ve vybraných prodejnách se sportovním zbožím do 31. 5. 2012 vč. zakoupíte obuv EasyTone, RunTone, nebo TrainTone, a nebudete s ní spokojena, můžete ji do 30 kalendářních dnů bez rizika vrátit.

Více informací na www.reebok.cz

Výběr článků

Načítám