Hlavní obsah

Koupel, která vám změní náladu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Účinky chromoterapie jsou založeny na působení světla a barev. Rozsvítí lázeň jedním z mnoha barevných odstínů a účinně tak dokáží ovlivňovat náladu, zajistí dokonalou relaxaci či naopak energetizaci organismu.

RAVAK a.s.

Článek

RAVAK přichází s novým řešením, které spočívá v možnosti přikoupení samostatného výrobku - chromoterapie H2O Color, kterou lze zabudovat do většiny  akrylátových van na trhu. Chromoterapie H2O Color pracuje jako výkonné podhladinové osvětlení v extra plochém designu a umí oživit koupel mnoha barevnými odstíny nebo bílým světlem.

Chromoterapie H2O Color vyniká především  vyšší výkonností světelného zdroje, možností regulace intenzity a teploty barevných odstínů a možností nastavení rychlosti prolínání barev. Na své oblíbené barvě můžete prolínání zastavit a vytvořit si tak atmosféru podle nálady. Chromoterapie H2O Color je umístěna v kvalitním vodotěsném pochromovaném těle a má certifikát TÜV.

Jedinou podmínkou pro zabudování chromoterapie do vaší vany je přívod elektrické energie 230 V do prostoru pod vanou a dostatečně široký boční lem vany pro zapuštění kulaté ovládací klávesnice s průměrem 53 mm. S instalací chromoterapie si poradí jakýkoli zručný řemeslník s potřebnou kvalifikací, případně využijte servisních služeb RAVAK.

Více na www.ravak.cz

Výběr článků

Načítám