Hlavní obsah

Zachraňte své oblíbené kazetové nahrávky!

Novinky, Conrad Electronic Česká republika, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzpomínáte si na kazetové MC přehrávače? Vložit kazetu, stisknout Play a na konci obrátit kazetu na druhou stranu. Většina z nás má stále tyto MC kazety se svými nejoblíbenějšími hity, mixy, sestřihy hudby nebo mluveného slova stále doma nebo ve sklepě.

Článek

S kazetovým přehrávačem a enkodérem v jednom – IOM Tape Express – můžete převádět své kazety do digitální podoby, třeba do MP3 nebo si je vypálit na CD.

Převádějte své staré kazetové nahrávky do digitální podoby

Revoluční kazetový přehrávač ION Tape Express umožňuje velmi snadno převádět nahrávky na kazetách do připojeného počítače. Konečně můžete své staré oblíbené tituly uložit do přehrávače MP3 a poslouchat je pohodlně třeba cestou do práce

ION Tape Express propojíte s PC nebo MAC pomocí jediného USB kabelu a pomocí přibaleného softwaru uložíte hudbu na svůj počítač. Odtud nahrávku snadno přenesete do MP3 nebo ji vypálíte na CD.

ION Tape Express podrobněji

Jde o praktický přehrávač v kapesním formátu, který můžete vzít kamkoliv s sebou. Pokud ION Tape Expres takto použijete pro pouhé přehrávání kazet, budete potřebovat dvě tužkové baterie. Přehrávač spolehlivě přehraje všechny druhy kazet, včetně kazet chrom/metal. Provoz je obousměrný, takže kazetu není třeba otáčet.

Při digitalizaci bude Tape Express napájen přes USB konektor počítače, takže nebudete potřebovat žádný síťový adaptér ani baterie.

Ion Tape Express se dodává s exkluzivním softwarem "EZ Vinyl/Tape Converter " pro PC a "EZ Tape Converter" pro MAC. Díky tomuto velice výkonnému softwaru s naprosto jednoduchou a intuitivní obsluhou je možné v několika málo krocích nahrát kazetu do počítače nebo přenést přímo na iTunes.

Kde se dá ION Tape Express koupit?

Aktuálně jej zakoupíte za 770,- Kč u Conrada na www.conrad.cz. Navíc do 28.12.2011 můžete uplatnit slevu 50,- Kč s použitím tohoto slevového kódu: 39NI-N81I-1ECC-HJCV.

Výběr článků

Načítám