Hlavní obsah

Náš tip: Vzrušující vánoční dárek pro Vaše partnery

Novinky, Herbo Medica

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lámete si hlavu s tím, jaký originální dárek věnovat partnerům, kamarádům nebo kolegům z práce? Jeden takový jsme pro Vás vyzkoušeli a výsledky byly víc než vzrušující! Dnes Vám přinášíme recenzi a zajímavý tip na luxusní vánoční dárek.

Článek

Před půl rokem jsme Vás zde informovali o vstupu revolučního intim gelu se stimulačním účinkem na český trh. Rozhodli jsme se gel podrobit důkladnému “testování“ a výsledek? Naprostá většina z nás se shodla, že jde o pravděpodobně nejlepší lubrikant na vodní bázi, jaký jsme kdy vyzkoušeli.

Začněme tím, že jsme gel jeden den objednali a hned druhý den byl doručen na naši adresu. Diskrétně zabalen, žádná zmínka o obsahu balíčku. Po rozbalení na nás zapůsobila tvrzená krabička se stříbrnou ražbou, která sama o sobě vytvářela luxusní dojem. Stříbrný flakonek uvnitř pak jednoznačně převyšoval všechny druhy obalů, jaké jsme dosud u gelů poznali. Dávkování bylo velmi příjemné a přesné. Vždy jsme dokázali dávkovat přesně tolik, kolik jsme chtěli. Lahvička zůstávala i po aplikaci dokonale čistá.

Co nás ihned ohromilo na samotném gelu, byla jeho vůně. Dosud většina z nás měla zkušenost pouze s čirými gely, nebo standardními vůněmi typu jahoda, banán, které dané ovoce jen matně připomínají a příliš nepotěší. Vůně intim gelu je neobvyklá a hlavně velmi příjemná.

K samotnému průběhu testování. I když jde o intimní prožitek každého z nás, můžeme poskytnout pár postřehů. Po aplikaci jak muž, tak žena pocítí na pár vteřin zajímavý, lehce hřejivý pocit. Zde se pravděpodobně jedná o začátek procesu zvýšeného prokrvení, které výrobce popisuje na svých stránkách. Kdo máte zkušenost s vodními gely, víte, že často hrudkovatí, nebo rychle vysychají. U intim gelu jsme prožili zcela opačnou zkušenost. Gel při styku nevysychal a po celou dobu si zachovával své kluzké vlastnosti. Proto jsme neměli potřebu jej v průběhu styku přidávat, což je další věc, která stojí za zmínku – nebyla narušována intimita okamžiku.

Co můžeme závěrem všichni jednoznačně potvrdit - prožitek každého z nás byl mnohem intenzivnější, než obvykle. Pokud tedy hledáte originální, nebo luxusní dárek pro dospělé, nemůžete v tomto případě šlápnout vedle. Erectan® Exclusive intim gel můžeme 100% doporučit.

Více informací vč. možnosti nákupu získáte na Erectan.cz nebo v lékárnách Alphega.

Výběr článků

Načítám