Hlavní obsah

Jak chytrá je vaše 3D televize

Novinky, LG Electronics CZ, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chytré 3D televize v současnosti hýbou světem. Lidé tráví u televizorů velké množství času a kupují si stále lepší a větší přístroje. Není proto divu, že se výrobci musí těmto požadavkům přizpůsobovat. Ukážeme vám, co chytré televizory umí.

Článek

Každý večer je to stejné – nudné seriály a filmy prošpikované reklamou. Kdo si pořídí chytrý televizor, ten má vyhráno. Již nikdy si nebude muset stěžovat na špatný televizní program. A žádný zážitek vás navíc neobere o třetí rozměr. Otestovali jsme chytrou CINEMA 3D televizi od LG a zjistili jsme, že s ní lze velmi snadno surfovat po internetu a zároveň sledovat filmy ve 3D. Navíc výjimečnost LG televizorů potvrdil i srovnávací test prestižního českého měsíčníku Chip.

„Výsledky testu ukázaly, že nejlépe hodnoceným televizorem byl model LG 55LW570S s polarizačním filtrem. Ve čtyřech z pěti disciplín se umístil na prvním místě před závěrkovými modely Samsung a Panasonic, přičemž ve třech kategoriích je z uživatelského pohledu výrazně překonal.“Časopis CHIP 11/2011.

Na rozdíl od konkurence u LG CINEMA 3D televizorů nehrozí blikající obraz, nepohodlné brýle, ani bolesti hlavy a pálení očí. To ostatně potvrzuje i Evropská oční klinika LEXUM, že sledování LG CINEMA 3D technologie je zcela nezávadné pro lidské oko a vidění.

LG u svých 3D televizí má rovněž funkci chytré televize. Pokud si však říkáte, že doma máte obyčejnou televizi, která skoro nic neumí, nezoufejte, máme pro Vás řešení. Novinku od LG, ST600 Smart TV Upgrader, připojíte ke své TV pomocí HDMI kabelu a v tu ránu můžete přímo z televizoru prohlížet videa na kanálu YouTube či velmi snadno surfovat po webových stránkách.

Toto zboží lze zakoupit ZDE.

Výběr článků

Načítám