Hlavní obsah

Kde je mé dítě? Už nechci zažít ten strach

Novinky, ELOKATOR s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také jste zažili situaci, kdy čekáte na dítě, až přijde ze školy, z kroužku nebo od kamaráda domů a stále se nemůžete dočkat? Jeho telefon je vypnutý nebo zvoní zapomenutý doma a vy si nevíte rady? Je zde řešení.

Článek

V ČR je nyní novinka a to první GPS lokátor na světě v podobě digitálních hodinek. Jen v České republice je každý rok okolo 11000 pohřešovaných dětí. Každý den můžete vidět ve zprávách, či jiných médiích únosy a znásilnění. Nejznámější je pak případ ztracené Aničky. Každý z nás si tehdy pokládal otázku - dá se tomu nějak zamezit? Lze s tím něco udělat? Odpověď je ANO, je tu pár možností, na které se rodiče malých dětí mohou obrátit. Na internetovém blogu Tomio Okamury (http://okamura.blog.idnes.cz/), který se též touto problematikou zabývá se píše například o tzv. „vězeňském lokátoru“, který se připne na kotník, či ruku a monitoruje daného člověka. Osobně si myslím, že Vaše dítě by asi nerado nosilo těžké okovy. Vyvinuly se ale hodinky, které mají stejné specifikace, jako již zmiňovaný „vězeňský lokátor“. V České a Slovenské republice je nabízí pouze společnost ELOKATOR, s. r. o.

EL

GPS lokátor NU.M8+ je v podobě digitálních hodinek v černém, modrém a růžovém provedení. Nelze je sundat, ani přestřihnout, jelikož pásek má ocelovou výstuž a při jakékoliv manipulaci Vás samy alarmují na telefon a email. Na portále si můžete pak nastavit „Bezpečnou zónu“(např. cestu dítěte do školy) a pokud tuto zónu překročí, Vy o tom víte jako první. Elokátor funguje po celém světě, proto jej můžete využívat i na dovolené. Ale jedna z prvotních výhod a jedinečnost mezi ostatními lokátory je fakt, že nikdo nepozná, že se jedná o jakýkoliv typ lokátoru! Na stránkách http://www.elokator.cz pak naleznete další informace o tomto produktu a také o novém přístroji multi.m8, který bude určený pro seniory, lidi se zdravotním postižením, či vrcholové sportovce.

„Přístroj samozřejmě nemůže zcela nahradit vzornou rodičovskou výchovu a péči, slouží pouze k její podpoře. eLokátor nedokáže změnit svět či prostředí, ve kterém žijeme, ani nevyřeší všechny rodičovské problémy. Rodičům však umí dát alespoň okamžitý přehled o místě, kde se jejich děti pohybují. Díky eLokátoru tak budou moci předcházet případným rizikům a mohou své děti lépe chránit,“ říká na závěr Sebastián Roch, tiskový mluvčí společnosti ELOKATOR.

 

 

Výběr článků

Načítám