Hlavní obsah

Novinka - Delakids. Pro děti víc

Novinky, PALMA Group CZ, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová pomazánka pro děti s esenciálními mastnými kyselinami a vitaminem D.

Článek

Dětská rostlinná pomazánka DELAkids je unikátní novinkou na českém trhu. Je to první pomazánka speciálně určená dětem v předškolním a školním věku. Její složení je přizpůsobené potřebám Vašeho malého zlatíčka. Obsahuje důležité esenciální mastné kyseliny Omega 3 a Omega 6, které jsou potřebné pro normální růst a vývoj dětí. Kromě toho je obohacená o vitamin D, který je potřebný pro normální růst a vývoj kostí dětí. DELAkids je navíc bez laktózybez konzervačních látek.

Produkt má krásný dětský obal s kresbičkou, která vaše dítě zaujme a potěší. Proto při natírání pomazánky DELAkids na chlebíček určitě zapojte i vaše dítě do přípravy snídaně či svačiny.

Produkt DELAkids má 500g balení kelímku. Můžete ho využít ve studené kuchyni – na chlebíček či pečivo kdykoli během dne, ale i na pečení (do bábovky, muffinů, piškotů), místo oleje nebo másla. Těsto budete mít jemnější. Zároveň můžete produkt použít i na přípravu jíšky do políveček, na zapékání zeleniny nebo masíčka.

Výběr článků

Načítám