Hlavní obsah

Vozy vrácené z operativního leasingu – proč je jejich koupě tak výhodná?

Novinky, ALD Automotive s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte nad pořízením zánovního spolehlivého vozu, ale bojíte se zatajených vad? V ALD Centru ojetých vozů si vyberete bez obav z široké nabídky vozů s kompletní historií (servisní knížka a faktury za opravy od prvního najetého km)!

Článek

Zatajené vady, stočené kilometry, nejasná historie vozu. Jak se vyhnout problémům při pořízení ojetého vozu? Stačí vybrat správného dodavatele. Jistotou správné volby je v tomto případě právě ALD Centrum ojetých vozů. Nejedná se totiž o klasický autobazar, ale o divizi mezinárodní leasingové společnosti ALD Automotive, která poskytuje firmám po celém světě již více než 50 let služby spojené s financováním a správou jejich vozových parků. Jejím hlavním produktem je operativní leasing, kdy se vozidlo na konci leasingové smlouvy vrací zpět do leasingové společnosti. A právě tyto vozy, o které se leasingová společnost po celou dobu starala a zajišťovala pravidelný servis u autorizovaných dodavatelů nabízíme v našem centru. Největší výhodou je tedy průhledná historie všech vozů, rozmanitý výběr a nízké pořizovací ceny. Přijďte si i vy vybrat z více než 300 prověřených vozů všech značek se 100%ní garancí původu a servisní knížkou. www.firemniauta.cz, tel: 800 199 991.

Výběr článků

Načítám