Hlavní obsah

Dopřávají si příjemné klima v podkroví po celý rok

Novinky, VELUX Česká republika, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petr s Janou řešili, jak v chladných částech roku zabránit zbytečným únikům tepla a ušetřit za vytápění. Chtěli, aby jejich podkroví bylo i za chladných zimních nocí stále příjemně vyhřáté a cítili se v něm dobře.

Článek

Zbytečným únikům tepla pomůže zabránit předokenní roleta VELUX, která v zimním období snižuje tepelné ztráty až o 15 % a ušetří tak výdaje za topení. V létě zase účinně zabrání přehřívání interiéru, kdy zachytí až 95 % slunečního tepla. Předokenní roleta navíc chrání střešní okno před poškozením i před nechtěnými pohledy zvenčí. Dokáže také utlumit venkovní hluk z deště a krupobití až o 3 dB, což člověk v místnosti vnímá jako pokles hlučnosti o celou polovinu. Ve stažené poloze předokenní roleta dokonale zatemní interiér a vy můžete nerušeně odpočívat.

Předokenní rolety lze ovládat manuálně nebo si pro větší pohodlí můžete zvolit dálkové ovládání na elektrický či solární pohon.

Předokenní roletu lze kombinovat s jakýmkoli typem zastínění v interiéru a na střešní okna může být nainstalována kdykoli dodatečně.

Jak ušetřit?

Do 31. 10. 2011 můžete využít při koupi předokenních rolet VELUX 30% slevy. Více informací najdete na www.velux.cz/slevy.

Výběr článků

Načítám