Hlavní obsah

Obklad zárubně podtrhne krásu nových dveří

Novinky, SOLODOOR a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se rozhodneme pro nové interiérové dveře, musíme často zároveň řešit problém, co se zárubněmi. Ani elegantní dveře ve starých oprýskaných zárubních totiž moc parády neudělají. Chytrou odpověď představuje obklad ocelové zárubně.

Článek

Speciálním obkladem ocelové zárubně lze bez nutnosti bourání a dalších stavebních prací bez problémů zakrýt stávající nevzhledné kovové zárubně a následně je osadit dveřmi ve shodném designu. Půvab řešení tkví v tom, že obložka se montuje přímo na starou ocelovou zárubeň po odstranění pantů pomocí montážní pěny. Postupuje se bez bourání, bez špíny a prachu.

Standardní obklad ocelové zárubně ale nelze použít na všechny typy zárubní, zejména ne na úzké zárubně v betonových příčkách panelových bytů. Společnost SOLODOOR nyní přichází na trh se zcela novým typem obkladu ocelové zárubně, který dovoluje rekonstruovat i problematické, především panelákové zárubně.

Společnost SOLODOOR nabízí obklady prakticky ke kterékoliv ze svých 16 modelových řad s několika desítkami možností kombinací povrchové úpravy a barevného dekoru. Obklad i nové dveře můžete vybírat v klidu domova s pomocí takzvaného konfigurátoru dveří na www.solodoor.cz.

Až si zvolíte ty pravé dveře, pamatujte, že SOLODOOR nabízí vždy ještě něco navíc. Pokud v září a říjnu koupíte výrobky SOLODOOR, můžete navíc zdarma získat jako odměnu dárkový kupon na špičkovou elektroniku z nabídky obchodů Euronics v hodnotě až 10 000 korun! Podrobnosti na www.solodoor.cz.

Výběr článků

Načítám