Hlavní obsah

Otevřete váš obytný prostor slunci. Řešení má jméno Corso Neo™

Novinky, ALUKOV HZ, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechcete investovat půl milionu korun a víc do zimní zahrady? Chyběla by vám v létě na terase možnost volného pohybu? Máme pro vás tip: mobilní zastřešení terasy za zlomek ceny běžné zimní zahrady. Jednoduše během několika vteřin otevřete a vstoupíte do zahrady. Příliš jednoduché? Ano! Řešením je mobilní zastřešení terasy od firmy ALUKOV HZ, které se jmenuje CORSO NEO™.

Článek

Moderní asymetrický tvar, elegantní design i velkorysý vnitřní prostor to je zastřešení  CORSO NEOTM, které nabízí neotřelé a velmi praktické rozšíření obytného prostoru vašeho království. Chcete zvětšit obývací pokoj? Toužíte odpočívat v přírodě bez ohledu na počasí? Nebo potřebujete kuřácký salonek? To vše můžete získat už od 115 tisíc korun!

Konstrukce zastřešení, se kterým přichází na trh společnost ALUKOV HZ, je z povrchově upraveného hliníku a na výběr je široká škála komaxitových barev (stříbrná, bílá, béžová, antracit nebo imitace dřeva). Zastřešení tvoří praktické polykarbonátové desky, které jsou velmi lehké. Na výběr je ze dvou variant: kompaktní, která je zcela "průhledná", nebo komůrková; ta vám kromě lepších tepelně izolačních vlastnosti přinese i větší soukromí. Také si lze objednat i tzv. kouřové provedení a novinku - bezpečnostní sklo s folií Connex 33.1., které lze aplikovat jak do šikmých, tak i samostojných čelních stěn zastřešení. Neoddiskutovatelnou výhodou tohoto skla je lehce čistitelný povrch a dokonalá průzračnost.

Montáž zastřešení CORSO NEOTM je jednoduchá a zpravidla nezabere víc než jediný den. Co každý uživatel ocení, to je snadná manipulace s jednotlivými díly. Díky použité konstrukci unikátního řešení kolejnice na zdi a samostojným čelním stěnám je lze posunovat bez větší námahy. Od roku 2011 je standardně u modelu CORSO NEOTM dodáváno horní ovládání aretací segmentů EASY UPTM, které výrazně usnadňuje odemykaní a zamykání segmentů. Připojení ke zdi domu je jednoduché - postačí hmoždinky, případně tzv. chemické kotvy.

A ještě jedna dobrá zpráva na závěr: k realizaci mobilního zastřešení, které se vyrábí pod obchodní značkou 3SeasonsTM, není třeba stavebního povolení (do 25 m2), záměr stačí pouze ohlásit na příslušném stavebním úřadě.

Výběr článků

Načítám