Hlavní obsah

Zaručené tipy pro zpestření ve Vaší ložnici

Novinky, FunConcept s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Design se v posledních letech stal významným prvkem při rozhodování o koupi erotických pomůcek. Na západ od našich hranic se estetické erotické pomůcky staly módní záležitostí a trendy doplňkem napříč generacemi. Zajímá vás, jak vypadají?

Článek

Kvalitní lékařské materiály, nejrůznější funkce stimulace pomocí pulzních vibrací, vestavěné akumulátory a vodotěsnost jsou dnes samozřejmostí pro většinu kvalitních výrobků. Více než kdykoliv předtím dnes ovlivňuje rozhodování při nákupu erotických pomůcek design, funkčnost a bezchybné zpracování. Lidé různého věku vnímají design rozdílně. Mladí volí spíše hravé zábavné tvary a veselejší barvy, starší lidé preferují elegantní a luxusní styl. Poptávka po kvalitním designu a funkčnosti odstartovala soutěžení designérů, grafiků, sexuologů i gynekologů. Ty nejlepší modely jsou pak oceňovány prestižními cenami za kvalitu a design podobně jako automobily, mobilní telefony, bytové doplňky či šperky. V branži se začali angažovat i věhlasná jména jako Karim Rashid (designér) či Boris Hoppek (grafik, výtvarník a umělec).

Delight: výrobek navržený gynekoložkou a ověnčený mnoha cenami.  Velmi populární je i u nás, což dokazují tisíce prodaných kusů. Diskrétní design a ergonomie přizpůsobená ženskému tělu je hlavní předností.

Gigi: Elegance čistých linií a skvělá funkčnost stojí za dlouhotrvajícím úspěchem vibrátoru středních rozměrů. Zákaznicemi jsou nejčastěji ženy ve středním věku, které chtějí lépe poznat sami sebe.

G-Ki: vibrátor od malé britské firmy, která se specializuje zejména na funkčnost a decentní design. G-Ki (dží-kí) znamená klíč ke G-bodu. Každá žena je jiná, proto výrobce vybavil G-Ki systémem, který umožňuje nastavení přesného tvaru pro optimální stimulaci.

Mimi: roztomilé „miminko“ padne skvěle do ruky. Neuvěřitelně intenzivní vibrace uspokojí opravdu každou ženu. Tento vibrátor, který skvěle padne do ruky je určený především pro klitoridální stimulaci. Díky vodotěsnosti a síle vibrací skvěle poslouží k partnerské masáži třeba ve vaně.

Flip Hole: Japonská dokonalost! Zvenčí nenápadný a uvnitř dokonale promyšlený. Každý kousek má svůj význam pro prožitek z masturbace. Filozofie výrobce není napodobovat ženské genitálie vzhledem, ale poskytnutí opravdu jedinečného prožitku. Je velkým překvapením, že kupující jsou častěji ženy než muži. Že by platilo tvrzení výrovce, že s Flip Hole bude každý muž věrný?

Výběr článků

Načítám