Hlavní obsah

Cenově dostupná lehká krytina ve tvaru tašky, stálobarevná, moderní a funkční

Novinky, BORGA s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Současný sortiment střešních krytin je tak široký, že orientovat se není rozhodně jednoduché. Jen se rozhodnout pro správný materiál. Množství spokojených zákazníků s plechovými krytinami a jejich rostoucí počet ukazuje na výhody volby tohoto dostupného řešení.

Článek

V některých oblastech jsou plechové střechy již standardem, a to nejen v případě velkých objektů jako škol a průmyslových staveb, ale stále častěji se stávají vyhledávanou alternativou pro rodinné domy, chaty a chalupy. Lehká krytina BORGA z lakovaného ocelového plechu je stále více používanou variantou střešní krytiny nejen díky své nízké váze, jednoduchosti montáže a možnosti použití při malých spádech střechy, ale také vzhledem k širokému výběru barevného provedení. Zároveň zákazníkovi šetří tato krytina peníze tím, že každá dodávka je originál šitý doslova na míru konkrétního objektu a to díky výrobě v rozměrech podle jednotlivé konkrétní střechy.

Svými parametry je BORGA plechová krytina předurčena na rekonstrukce, ale stále častěji se objevuje na novostavbách díky dlouhodobě čistému vzhledu a minimální potřebě údržby. Nespornou výhodou je její váha, kdy zatímco klasická betonová či pálená taška váží 30 až 45 kg/m2, u plechové krytiny je to pouhých 5 kg/m2.

Životnost plechové krytiny se na základě laboratorních zkoušek odhaduje na více než 60 let. Skutečná životnost tohoto nového materiálu však zatím nemohla být změřena.

BORGA nabízí kalkulaci finančních nákladů zdarma.

Více informací na www.borga.cz

Výběr článků

Načítám