Hlavní obsah

Agenti čerstvosti: Čerstvost potravin je základ!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Agenti čerstvosti se starají o to, abyste v prodejnách Albert nakoupili vždy jen čerstvé a kvalitní potraviny. Ať už jde o výběr dodavatelů, způsoby zpracování nebo metody skladování, cíl je jasný – zajistit pro vás ty nejkvalitnější potraviny.

Článek

Ovoce a zeleninu dovážíme od pěstitelů přímo k vám

Dodavatele ovoce a zeleniny pečlivě vybíráme, aby jejich produkty měly odpovídající zralost, barvu a byly správně pěstované. Využíváme jak lokální pěstitele, tak prověřené zahraniční dodavatele a obejdeme se bez zbytečného skladování. To je důležité například v případě třešní, které jsou na dobu a způsob skladování velmi citlivé, anebo i meruněk, na nichž je nevhodné zacházení poznat na první pohled.

Maso pečlivě kontrolujeme

Maso je u nás pod neustálou kontrolou. Známe přesný původ masa a balíme ho do ochranné atmosféry, která zaručí bezpečnou přepravu, čerstvost i trvanlivost. U masných výrobků kontrolujeme složení, postup výroby i teplotu. Navíc jsou k dispozici v nových barevně odlišených obalech podle druhu masa pro vaši lepší orientaci.

Pečeme několikrát denně

Čerstvé a křehké pečivo je pro nás absolutní samozřejmost. Několikrát za den pečeme nejžádanější druhy pečiva, abyste je měli během celého dne k dispozici. Největší odměnou pak pro nás je, když vidíme zákazníka, jak si hned za pokladnou nedočkavě ulomí kousek nadýchané bagety a vychutná si ji ještě teplou.

Výběr článků

Načítám